Les hva våre kunder, bloggere og modeller synes om vårt clip-on hair extensions. Husk at hårfargene kan variere ut ifra lys og redigering. Om du er usikker på hvilken farge du skal ha, send oss et bilde av deg selv til post@californiahair.no eller ring +47 450 60 716. 

Unni

Unni bruker fargen #California Dream. Håret er klippet hos frisør til ca. lengde 50 cm. Håret var opprinnelig volumizer 65 cm.

"Med California Hair tar det meg bare et par minutter å få langt hår da jeg bare behøver noen få clips. Men det er helt utrolig hvor god selvtillit man kan få av å gi håret sitt litt mer fylde og lengde! Det beste er også at det ikke sliter noe på mitt eget hår. Jeg elsker fargen California Dream og kommer alltid til å sverge til California Hair så lenge jeg bruker extensions. :)"

Frida www.fridala.blogg.no 

Frida bruker farge #2 Mørkest brun på bildet til venstre, og farge #1 Sort på bildet til høyre. Håret er 50 cm langt. 

"Har vært fast bruker av California Hair i ca 2 år og er alltid like fornøyd. Håret er utrolig tykt og fint og glir lett sammen med mitt eget hår. Leveringtiden er også utrolig kjapp, jeg får håret mitt på 1 dag og det er et utrolig stort pluss. Denne gangen bestilte jeg extensions derifra i farge #10 og er superfornøyd. Det er heller ingen tvil om at jeg fortsatt kommer til å være fast kunde hos California Hair i veldig lang tid enda. Anbefaler alle extensionsbrukere å bestille fra California Hair!"

Ada www.adaekrem.femelle.no

Ada bruker clip-on hair extensions i farge #16 Mørk blond. Håret er 50 cm langt. 

"Jeg er virkelig superfornøyd med det, og har aldri vært med på noe så lettvint som det! Det er ekte hår og det tok vel 6 min å klipse på tror jeg. Passer min egen hårfarge helt perfekt og hun jeg har vært i kontakt med der har vært kjempehyggelig. Med andre ord: god kvalitet og service.
Jeg merker ikke engang at jeg har det på meg, og jeg trenger ikke være bekymret for at det synes (det opplevde jeg med mitt tidligere hår)."

Annette S.

Annette bruker clip-on hair extensions i farge #California Dream. 

"Nå ligger håret for tørk, etter vask og kur, så det er utrolig silkemykt og glansfullt, så clipsene tåler en vask! Deilig å ikke ha slitte tupper, ser veldig ekte ut :) Så dette er noe jeg vil anbefale til andre også ;-) Får mange forespørsler om hvor jeg kjøpte håret. Fikk farget håret mitt litt mørkere øverst så passet bedre inn med fargen enn hva jeg hadde sist gang! Stripene var like fine, og passet perfekt :) Jeg er jo så glad i den fargen, spesielt nå når jeg farget håret mitt litt mørkere og."

Caroline www.fitnesscaroline.com

Caroline bruker clip-on i farge #6 Brun. Håret er 50 cm langt. 

"Tusen takk for et kjempeflott hår, ble veldig bra på :D Jeg har her på meg 1 pakke i farge #6 Brun og kunne ikke vært mer fornøyd. Håret var enkelt å style og krøllene holdt seg fine gjennom hele dagen. California hair er absolutt et trygt valg for dere som ønsker dere en lang og fyldig manke :D"

Eirín www.eirinkristiansen.blogg.noEirin bruker clip-on i farge #10 Lys brun. Håret er 50 cm langt.

"For noen dager siden mottok jeg en pakke fra California Hair med clip-on hair extensions. Håret er 100% ekte, og har den høyeste kvalitet. Jeg var litt skeptisk når jeg mottok pakken, men må si at jeg ble positivt overrasket! Jeg ble kjempefornøyd og fargen passet meg perfekt! Det var lett å feste, og resultatet ble helt nydelig. I tillegg var det umulig å se at det var løshår fordi overgangene i forhold til mitt eget hår var veldig naturlige. Jeg kommer ikke til å bruke extensions til hverdags, men som jeg nevnte - vi alle liker jo å føle oss litt ekstra fine om det kommer en spesiell anledning i blant :D"

Kristine

  Før og etter. Kristine bruker 1 pakke i farge #4 Mørk brun. Clip-on settet er farget. Lengde 50 cm. 

"Her har jeg farge 4, men har i tillegg farget håret med en rødlig farge uten å merke noen slags slitasje på dem! På dette bildet har jeg brukt dem i 2 måneder og er veldig fornøyd! Sverger til californiahair! Jeg farget det hjemme med Garnier Nutrisse i fargen 69 intense auburn:-)"

Victoria Holth

Victoria bruker 1 pakke clip-on hair extensions i farge #California Dream. Håret er 50 cm langt.

"Jeg har prøvd andre clip on extensions før, men aldri funnet noe som passer bra til håret mitt og som ser så naturlig ut som dette. Jeg er veldig fornøyd med både håret, fargen og kvaliteten. Jeg har vasket det, krøllet det og slettet det en del, og det er fortsatt like fint som det var når jeg fikk det. Dette er noe jeg virkelig vil anbefale!"

Ida 

 

Ida bruker 1 pakke i farge #613 Lys blond.

"Dere er fortsatt det eneste extensionet jeg bruker, her har jeg farge #613, og etter krølling, sydentur og vasking er det like perfekt! :)"

Charlotte

 Charlotte bruker én pakke i #27/613 til sitt brune hår. Håret er 50 cm langt.

"Takk til California hair for rask levering og et flott resultat :-) Kjempefornøyd med det nye håret."

Marthe www.martheborge.blogg.no

Marthe bruker clip-on i farge #California Dream. Hun bruker 1 pakke og håret er 50 cm langt. (Pga redigering ser fargen kaldere ut enn hva den er i virkeligheten).

"Jeg er kjempefornøyd med håret deres. Bruker det hver eneste dag. Fargen gled jo rett inn! :-) Også så langt og fint det var."

Betina www.betinabf.blogg.no

Betina bruker clip-on hair extensions i farge #8 Naturlig brun. Håret er 65 cm langt.

"For en god stund siden nå mottok jeg extensions fra california hair. Håret har en helt fantastisk kvalitet og det er kjempemykt. Helt klart en ny favoritt! Det er 100% ekte menneskehår av høyeste kvalitet og det merker man godt. Jeg har mottatt extensions fra mange leverandører, men kan med hånden på hjertet si at dette er det beste jeg har mottatt. Jeg fikk ikke tatt noen ordentlige bilder av hvor langt det er men det går ca ned til hoften. Jeg har 65cm i fargen #8. Og om du har tenkt til å bestille men er veldig usikker på farge så er det bare å sende en mail til california hair med et bilde av håret ditt i dagslys så hjelper de deg så godt de kan." 

Adrienne www.adriennee.blogg.no

Adrienne bruker clip-on hair extensions i farge #613 Lys blond, lengde 65 cm.  

"Løshåret er i to sett så det er helt utrolig tykt. Du må kjøpe to sett for å få 200 gram(som mitt er), men du vil også få penger i rabatt om du gjør det.  Kunne nok ha brukt bare ene settet med hår siden det er så tykt likevell med et sett. Det første jeg gjorde når jeg fikk håret var å dele håret i tre, og flette alle tre 'hårdelene'- bløyte det litt, deretter spraye med hårspray og så la det ligge kanskje 2 timer. Det samme med mitt eget hår, og så ble resultatet utrolig fint og ikke minst enda tykkere!"

Kristine

Kristine bruker én pakke i clip-on i farge #27/613. Håret er 50 cm langt.

"Jeg bruker farge 27/613 50cm, og er kjempefornøyd. Har brukt extension i snart 2 år, og dette er garantert det beste jeg har hatt til nå!"

Unni

 Under innspilling og shoot brukte Unni clip-on hair extensions i farge #60 Lysest blond. 

"Jeg liker ikke at håret er så langt, så jeg bruker å klippe 50 cm til 40-45 cm. Jeg brukte hair extensions fra California Hair blant annet under innspilling av Garnier-reklame. Flere spurte hvor håret var bestilt fra!" 

Aina

Aina bruker farge #27/613 i 65 cm.

"Jeg vil bare takke dere for et utrolig bra clip on extension, jeg bare elsker det, her for en knapp uke siden kjøpte  jeg 65 cm clip-on i fargen 27/613 og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd med kvaliteten på det. Jeg har allerede fått komplimenter av vennene mine om at det ser 100% ekte ut, og at det nesten er umulig å se forskjell på det ekte håret mitt og det falske! Så tusentakk dere!"

Anne Cathrine

 Anne Cathrine bruker 1 pakke i farge #2 Mørkest brun, 65 cm og 1 pakke i farge #1B Naturlig sort, 50 cm. 

"Har vel prøvd 10 forskjellige merker og har nå funnet det perfekte:
*røyter ikke
*fine tupper på håret
*blir ikke så fort slitt
De er litt dyre da i forhold til andre sider, men er verdt det! Jeg kjøpte da 2 pakker. Én i 65 cm og én i 50 cm, og så på toppen av hodet har jeg to remser i 40 cm for å få en oppklipt frisyre. De i 65 cm er litt vel lange og ser ikke så fint ut når det er rett, men jeg har krøller hele tiden + da kan jeg klippe de når de er litt slitte.
Det eneste negative med siden er at fargene ikke stemmer helt likt, ikke de jeg bestilte. Men ellers tipp topp tommel opp."

Martine www.explode.blogg.no

Martine bruker clip-on hair extensions i farge #613 honey. Håret er 50 cm langt.

"Er veeeldig fornøyd med det! Har brukt extensions i 3 år fra forskjellige leverandører, og dette er det beste jeg har prøvd til nå! Fargen passer perfekt til min. Ingen av de extensionsene jeg har prøvd tidligere har holdt seg så godt som nytt så lenge som dette. Jeg er ikke den som er flinkest til å pleie og passe på dem, så kvalitet må til!"

Mafata www.blackdoll.blogg.no

Mafata bruker clip-on i farge #1 Sort og i lengde 65 cm. 

"Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg elsker alt med håret! Fargen, lengden, det at den er så myk og ser så ekte ut.. alt!"

Lena-Therese

Lena-Therese bruker clip-on i farge #613 Lys blond. Håret er 50 cm langt. 

"Jeg har hatt håret i ca 3 uker nå og er kjempefornøyd ! :) Når jeg fikk det var det som å ta på silke!
Har vasket, børstet og fletta det og håret er fortsatt kjempefint, så det tåler å bli behandla som mitt eget :D
Jeg vil anbefale å kjøpe fra California hair fordi håret er av bra kvalitet til en billig penge + at jeg fikk faktisk håret i posten dagen etter jeg bestilte det :)"
 

Silje www.siljeit.blogg.no

Silje bruker clip-on hair extensions i farge #613 Lys blond. Håret er 50 cm langt. 

"På lørdag ble det sendt hair extensions fra California Hair til meg, og det var allerede i postkassen min mandags morgen! Så håret kommer i postkassen etter to dager. Jeg har fått testet ut håret, og det er kjempetykt og veldig mykt og langt. Det er mye bra og si om håret, blant annet at det ikke mister hårdeler. Jeg har før brukt extensions fra andre nettsider, der extensionet har mistet utrolig masse hår, men det gjør ikke dette (til nå). Jeg har hatt håret i en uke, og jeg er kjempefornøyd! Håret er bra og ser bra ut, og er veldig lett å feste. Festene er veldig små, så de er lette å skjule. Det er nesten bare positive ting å si om håret, har ikke kommet på noe som kan være negativt med det ennå, så det er good.

Hvis man skal bestille extensions fra en nettside, så bør servicen også være bra. På californiahair.no er servicen kjempebra, kunne ikke vært bedre. Bare snille og gode folk, som er flinke i det de gjør."

Alexandra

Alexandra har mikset ett sett clip-on i farge #2 Mørkest brun med ett sett clip-on i farge #4 Mørk brun. Håret er 65 cm langt.

"Håret var veldig lett å få på. Kjempemykt og fint! Jeg brukte som sagt nr 4 og 2 i farge og mixet de ilag. Resultatet ble kjempefint. Hårlengden min er til vanlig rett oppfor brystet. Jeg krøllet det for å se hvordan det var å krølle extensionet og hvordan resultatet ble til slutt. Og det ble kjempefint! Ikke noe problem i det hele tatt."