7 deler med totalt 16 clips er inkludert i ditt clip-on sett: 

Husk: Clips er det samme som spenner. Tenk deg en helt vanlig hårspenne som du klipser i håret ditt. Det er akkurat det samme med clip-on: Du klipser spennene fast i ditt eget hår!

Forberedelser

For best resultat anbefaler vi at du glatter ditt eget hår med glattetang. Da vil ditt eget hår blande seg lettere med det nye håret. 

Steg for steg

1. Fest den første 3-clips remsen 

Del håret ved å dra en strek med fingeren eller en kam fra det ene øret til det andre ca 1 cm over hårfestet i nakken. Overhåret kan du feste med en klype. Åpen spennene (clipsene) som er festet til remsen og fest de på ditt eget hår, akkurat som en vanlig hårspenne. Fest den miderste spennen først og de to ytterste etterpå. Når alle tre spenner er festet slipper du ned overhåret. 

2. Fest den andre 3-clips remsen 

Nå skal ditt eget hår ligge mellom hver remse, slik at du ikke fester alle spennene på akkurat samme plass. Lag derfor en ny deling ca.1-1,5 cm over den forrige, og fest overhåret med en klype. Fest spennene til den andre 3-clips remsen. Slipp ned overhåret. 

3. Fest 4-clips remsen 

Lag en ny deling ca.1-1,5 cm over den forrige, og fest overhåret med en klype. Sørg for at det er nok overhår igjen til å dekke clipsene slik at de ikke synes! Fest de to midterste spennene først, og de ytterste til slutt. Slipp ned overhåret. 

4. Fest 2-clips remsene 

Remsene med 2 clips fester du på sidene. 

5. Fest 1-clips remsene 

De aller minste remsene med kun 1 clips fester du der hvor det trengs. 

NB: Hvis du vil at spennene skal sitte ekstra godt, tupperer du håret der hvor spennene skal festes (gre håret oppover med en børste).