Varmebehandling: Menneskehår, i motsetning til syntetisk hår, tåler å bli utsatt for varmebehandling. Du kan føne, krølle og slette håret ditt som vanlig. Pass derimot på at festene ikke utsettes for direkte varme. Vi oppfordrer også til å bruke et varmebeskyttende produkt før du utsetter håret for direkte varme.

Vask: Da du ikke bruker håret døgnet rundt, vasker du det når det behøves. Extensionet kan vaskes sjelden da det ikke blir fett som ditt eget hår, uten at dette er uhygienisk! Vask det kun når det er lite medgjørlig (vanskelig å style) på grunn av stylingprodukter o.l. Ta av deg ditt clip-on extensions før vask, og vask remsene hver for seg. Bruk en mykgjørende shampoo og balsam, ev. produkter beregnet for hair extensions. Vær forsiktig ved bruk av blondeshampoo/sølvshampoo, da dette kan gi en uønsket effekt (test ut på en liten remse først). For å spare håret mest mulig, kan du la håret lufttørke. Vask det for eksempel om kvelden før du legger deg. Kur gjerne håret i blant. Dette gjelder spesielt for de lyse fargene, da disse har gjennomgått en sterkere fargebehandling. Bruk en naturbørste eller en hårbørste beregnet for hair extensions.

Farging: Vi anbefaler ikke at du farger ditt clip-on sett, da håret allerede har vært gjennom én fargebehandling. Vi kan ikke garantere at du får det resultatet du ønsker, da det ikke er sikkert at håret vil ta til seg mer farge. I tillegg kan du risikere at håret blir tørt og skadet. Prøv heller å finne den riktige fargen før du bestiller. Om du er usikker, kan du spørre oss om hjelp. Skulle du være uheldig å ha valgt feil, tar det oss kun noen få dager å sende deg nye extensions!

Vi anbefaler at du tar av deg løshåret før du legger deg. Dersom tuppene begynner å bli slitte, ser håret ditt ser friskere ut hvis du klipper det noen cm.